Mon07222019

Last update07:33:27 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύσκεψη για τον κόμβο Δρίσκου στην Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

komvos-egnatia1Ενημερωτική σύσκεψη οργανώνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η Περιφέρεια Ηπείρου, με αντικείμενο την κατασκευή κόμβου στην Εγνατία Οδό, η οποία θα εξυπηρετεί το Βορειοδυτικό τμήμα της Π.Ε. Ιωαννίνων και για ενημέρωση σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στο παρελθόν από την Περιφέρεια.

Περισσότερα...

ΔΩΔΩΝΗ: Συνεχής στήριξη στην ελληνική κοινωνία

 • PDF

dodoni-nikaiaΗ γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζει να στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε όλη τη χώρα και πρόσφατα προχώρησε στην χορηγία αθλητικού εξοπλισμού για το Δημοτικό Σχολείο Λογγάδων, ενώ ενίσχυσε τη Μητρόπολη Νίκαιας στην Αθήνα, στο έργο της για τη μέριμνα των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...

Παιδικός σταθμός LittleExplorers - Κινητική, γλωσσική και αισθητική αγωγή με πλούσιες δραστηριότητες

 • PDF

Ο παιδικός σταθμός LittleExplorers είναι ο χώρος που θα προσφέρει στο παιδί σας παιδεία, πολύ παιχνίδι και πολλές δεξιότητες που θα το κάνουν να αναπτυχθεί σαν προσωπικότητα και θα του εμφυσήσουν αξίες και βάσεις για να προχωρήσει στην μετέπειτα εκπαίδευσή του.

Περισσότερα...

Κουφώματα αλουμινίου Exalco - Η εταιρεία Perdikaris σας εγγυάταιτην καλύτερη ποιότητα

 • PDF

Η εταιρεία αλουμινίου Exalco συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία Perdikaris και σας στηρίζει σε κάθε κίνηση εξοικονόμησης ενέργειας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στο σπίτι σας, τοποθετώντας αλουμίνια που θα μείνουν για μία ζωή στον χώρο σας, εξασφαλίζοντας άνεση σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα...

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές πόρτες - 3+1 επιλογές με επένδυση ξύλου

 • PDF

Οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο σπίτι είναι κατασκευασμένο από συγκεκριμένα υλικά. Το ξύλο είναι ένα από αυτά τα υλικά που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας, ιδιαίτερα τον διαχωρισμό του σε τμήματα-δωμάτια. Γι’ αυτό και επιλέγεται κατά κόρον σε θωρακισμένεςπόρτες και σε πόρτες ασφαλείας.

Περισσότερα...

Ανακαίνιση κουζίνας με έπιπλα από υψηλής ποιότητας υλικά

 • PDF

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που γίνονται είτε μεμονωμένα είτε στα πλαίσια ανακαίνισης του σπιτιού σας. Αν χρειάζεται και ο δικός σας χώρος ανακαίνιση, τότε θα αλλάξουν σίγουρα τα έπιπλα κουζίνας, ίσως οι διαστάσεις των τοίχων και συνολικά το προσχέδιο της ανακαίνισης κουζίνας θα είναι βελτιστοποιημένο κατά πολύ.

Περισσότερα...

Ανακαλύψτε τα οινοποιεία της περιοχής σας

 • PDF

ZOINOSΤην Κυριακή 11 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00) τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Περισσότερα...

Μητέρες θήλασαν δημόσια

 • PDF

dimosios-thilasmos-giannenaΤαυτόχρονα σε 50 πόλεις της Ελλάδας θήλασαν μητέρες γιορτάζοντας έτσι την παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή.

Περισσότερα...

Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου οι «ΓΕΥΣΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»

 • PDF

geyseis-hpeirouΑντιπροσωπεία του Συλλόγου Γευσιγνωσίας, Γαστρονομίας & Οινογνωσίας Ηπείρου «ΓΕΥΣΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», συμμετείχε στις 19-20-21 Οκτωβρίου στις εργασίες του 16ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οίνου που φέτος διοργανώθηκε στο Ζάππειο.

Περισσότερα...

Εκδήλωση του Δήμου Ζαγορίου για τη μάχη της Γκραμπάλας

 • PDF

gkrabala-tymfosΤην ιστορική μάχη της Γκραμπάλας η οποία ήταν καθοριστικής σημασίας για την νικηφόρα έκβαση του Ελληνοϊταλικού πολέμου, και συνολικά την εθνική επέτειο του Έπους του 1940, θα τιμήσει και φέτος ο Δήμος Ζαγορίου.

Περισσότερα...

ΖΑΓΟΡΙ: Στον «Φιλόδημο» με 505.000 ευρώ αγροτικός δρόμος στην Τ.Κ. Πέτρας

 • PDF

petra-zagoriΈνα σημαντικό έργο για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα στο Ζαγόρι εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών με απόφαση που υπέγραψε (συνολικά εντάσσονται 29 έργα) ο υπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα