Thu09202018

Last update02:07:36 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Πρόβλημα με το κλείσιμο του 2012 στο δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

Δεν συμφωνούν μηχανογράφηση και λογιστήριο...

dhmarxeioΠρόβλημα με το κλείσιμο των οικονομικών στοιχείων του 2012 αντιμετωπίζει ο δήμος Ιωαννιτών, εξαιτίας της... ασυμφωνίας της μηχανογράφησης στην ταμιακή υπηρεσία του με τον φυσικό απολογισμό στο τμήμα εκτέλεσης του προϋπολογισμού και στο λογιστήριο, βάσει των παραστατικών που κόπηκαν όλη τη χρονιά.

Περισσότερα...

Σημαντικά οφέλη για τους γιαννιώτες επιχειρηματίες

 • PDF

Από τη συμμετοχή τους στην έκθεση στο Βελιγράδι

epimelhthrio serboiΣημαντικά κερδισμένοι βγήκαν από την συμμετοχή τους στην έκθεση τροφίμων της Σερβίας όσοι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις εργασίες της που διήρκησαν από τις 4 μέχρι τις 7 Μαρτίου.

Περισσότερα...

Στη βουλή οι καθυστερήσεις πληρωμών στη «Δωδώνη»

 • PDF

Με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

dodonh ergostasioΜεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των κτηνοτρόφων από τον νέο ιδιοκτήτη της Δωδώνης καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Περισσότερα...

Ορισμός Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων

 • PDF

perifereiahpeirounea2Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ορίστηκαν οι παρακάτω εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Περισσότερα...

«Οι νέοι ιδιοκτήτες ας φανούν, τουλάχιστον, συνεπείς στις πληρωμές των παραγωγών»

 • PDF

Δήλωση Μιχ. Κασσή για τη «Δωδώνη»

dodonhΜε αφορμή, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, τις σημαντικές καθυστερήσεις πληρωμής των παραγωγών από τη «ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ», ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής, προχώρησε σε δήλωση με την οποία καλεί τους νέους ιδιοκτήτες να δείξουν συνέπεια και ταυτόχρονα να απολογηθούν όσοι πούλησαν την γαλακτοβιομηχανία έναντι πινακίου φακής:

Περισσότερα...

Επτά Ηπειρώτες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Αναδείχτηκαν στο 9ο συντακτικό συνέδριο

synedrio19Με επτά Ηπειρώτες θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ μετά το τέλος του 9ου συντακτικού συνεδρίου του κόμματος που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Περισσότερα...

Προτάσεις για το νέο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Από τη ΝΟΕΣ Ιωαννίνων

e8niko-symnboulio-pasokΠροτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού με βάση το οποίο λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ καταθέτουν στο 9ο συντακτικό συνέδριο τα μέλη της θεματικής επιτροπής πολιτικής φυσιογνωμίας και καταστατικού της ΝΟΕΣ Ιωαννίνων, Θ. Καρακίτσος, Δ. Παπαγεωργίου και Ε. Πατεράκης.

Περισσότερα...

«Περιμένουμε έργα και όχι λόγια και υπεκφυγές»

 • PDF

Ο Μιχ. Κασσής με αφορμή τις δηλώσεις του Στ. Καλογιάννη

kasshs eklogikoΚριτική και μάλιστα αυστηρή, ασκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής στις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών Σταύρου Καλογιάννη για την πορεία των δημοσίων έργων στη χώρα και ιδιαίτερα στην Ήπειρο, εκφράζοντας την έκπληξη του για όσα είπε ο αρμόδιος υπουργός. Ο κ. Κασσής καλεί τον κ. Καλογιάννη να προχωρήσει σε έργα και όχι σε λόγια και υπεκφυγές.

Περισσότερα...

«Υπάρχει φως για την Ελλάδα»

 • PDF

Ο τέως Βασιλιάς Κων/νος επισκέφτηκε τα Γιάννινα με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση

konstantinos giannenaΔιήμερη επίσκεψη στα Γιάννινα πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Άννα- Μαρία, τους δυο γιούς τους Παύλο και Νικόλαο και τα εγγόνια τους.

Περισσότερα...

Την Κυριακή η εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Ικανοποίηση για την συμμετοχή στη νομαρχιακή συνέλευση Ιωαννίνων από την Γραμματεία της ΝΟΕΣ

xristofilopoulou ioanninaΜέχρι τις 10 το βράδυ, τηνΠέμπτη 21 Φεβρουαρίου, μπορούν να κατατίθενται υποψηφιότητες για την εκλογή συνέδρων που θα μετέχουν από το νομό Ιωαννίνων στο 9ο Συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου.

Περισσότερα...

Αισιοδοξία για αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ

 • PDF

Στην προσυνεδριακή εκδήλωση των Ιωαννίνων

xristofilopoulou ioanninaΝα εμπνεύσει ξανά τους νέους που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του, να αναγεννηθεί μέσα και από τις διαφωνίες στο εσωτερικό του και να ξαναγίνει η μεγάλη παράταξη που θα ενώσει την Κεντροαριστερά, είναι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ μέσα από το επικείμενο Συντακτικό συνέδριο του, όπως τον παρουσίασε στην Νομαρχιακή Συνέλευση Ιωαννίνων, η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μάλιστα, προσδιόρισε το χώρο της Κεντροαριστεράς από το Κέντρο μέχρι την Ανανεωτική Αριστερά.

Περισσότερα...