Sat02232019

Last update10:58:10 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Β. Μασσαλάς

 • PDF

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

masalas-vasilhsΕκτός ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα, έθεσε τον εαυτό του ο Βασιλής Μασσαλάς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που οδήγησαν στο «διαζύγιο» το ΚΙΝΑΛ με τη ΔΗΜΑΡ.

Με επιστολή του ο κ. Μασσαλάς εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του:

Οι τελευταίες εξελίξεις με οδηγούν στην απόφαση να παραιτηθώ από την υποψηφιότητα μου σαν υποψήφιος βουλευτής του Κιναλ.

Συμμετείχα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 με την Δημοκρατική συμπαράταξη Πασοκ-Δημαρ, εκλογές που έγιναν με λίστα, στην τελευταία εκλόγιμη θέση. Εκτιμούσα ότι άξιζε η προσπάθεια για την δημιουργία ενός πολιτικού χώρου από την ανανεωτική αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο, από την στιγμή που ο Συριζα κυριάρχησε στην αριστερά και δεν επέτρεπε την διατήρηση ενός πιο αριστερού πολιτικού χώρου, που θα περιλάμβανε την ανανεωτική αριστερά και την αριστερή σοσιαλδημοκρατία.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος

 • PDF

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

elisaf-peramaΜε τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό την συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και την κατάθεση προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή. Ο συνδυασμός τους θα μπορούσε να την μετατρέψει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές δραστηριότητες συρρικνώνονται και οι υποδομές υποβαθμίζονται.

Περισσότερα...

«Ιωάννινα 2023, το μέλλον σήμερα», η παράταξη της Τ. Καλογιάννη

 • PDF

kalogiannh parataxh«Ιωάννινα 2023, το μέλλον σήμερα» είναι το όνομα της παράταξης με την οποία η Τατιάνα Καλογιάννη θα επιχειρήσει να διοικήσει το Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Ενίσχυση των πολυτέκνων ζητά η παράταξη του Ν.Γκόντα

 • PDF

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

nikos tsolis-polyteknoiΤην στήριξη των Δημοτικών συμβούλων της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και του επικεφαλής αυτής κ. Νικ. Γκόντα, μετέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Τσόλης προς τον Πρόεδρο των πολυτέκνων και τους ίδιους τους πολύτεκνους του Νομού Ιωαννίνων, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/01/2019 στο Καμπέρειο.

Τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσόλης «από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα και είναι απαραίτητο να γίνονται πιο συχνά. Οι πολύτεκνοι είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού μας, το οποίο προσφέρει τα μέγιστα και στην κοινωνία και στην οικονομία της χώρας και ειδικότερα στην περιοχή μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο πλάι αυτών των οικογενειών με όποιον τρόπο μπορούμε. Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι εκείνες που σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας.

Περισσότερα...

Στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ιωαννίνων ο Μ.Ελισάφ

 • PDF

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ELISAF-politeknoi-ioanninaΤις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για το δημογραφικό πρόβλημα και την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού Ιωαννίνων.

Ο κ. Ελισάφ, καθώς και υποψήφιοι της παράταξης που μετέχουν στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και μετείχαν στον διάλογο που ανοίγει ο σύλλογος με όλες τις παρατάξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 12:04

Περισσότερα...

Τηλεφωνικές απάτες:Συμβουλές από την αστυνομία

 • PDF

astynomiaΣυμβουλές-πληροφορίες για την προστασία των πολιτών από επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα, με τη μέθοδο της «τηλεφωνικής απάτης»

Με αφορμή περιστατικό εξαπάτησης και απόπειρων εξαπάτησης πολιτών στα Ιωάννινα, με τη μέθοδο της «τηλεφωνικής απάτης», από επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με δόλιους τρόπους και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου καλεί τους πολίτες και ιδίως τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και σε κάθε περίπτωση, ακόμη και απόπειρας, να απευθύνονται αμέσως στην Αστυνομία στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «100» .

Περισσότερα...

Ακριβό νερό και καθυστέρηση βιολογικού

 • PDF

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ

giannena-tora-DEYAIΠραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22/1/2019 η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα», στην οποία τέθηκε πλειάδα σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων.

Αρχικά ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης Ν. Βούστρος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενημερώνοντας τους ότι το αντικείμενο της Συνέντευξης αφορούσε ζητήματα σχετικά με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., όπως αναδείχθηκαν από την πρόσφατη επίσκεψη της Παράταξης σε εγκαταστάσεις και τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 11:45

Περισσότερα...

Σημαντικά θέματα στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του 2019

 • PDF

dhmarxeio zagoriouΣημαντικά θέματα απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου για το 2019 το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου. Πλην των προβλημάτων που προέκυψαν από τις έντονες χιονοπτώσεις και πως αυτά αντιμετωπίστηκαν το Σώμα έλαβε αποφάσεις, ομόφωνες οι περισσότερες, που αφορούν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τον κανονισμό αποχέτευσης ενόψει της λειτουργίας του βιολογικού Παπίγκου, ενέκρινε μελέτες για σημαντικά έργα, αποδέχτηκε αίτημα για το γύρισμα ξένης κινηματογραφικής ταινίας και ενημερώθηκε για την προέγκριση έργου που θα βάλει τον Δήμο στην ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα...

«Κοινό των Ηπειρωτών» με προτάσεις για… όλα

 • PDF

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ο Γ. ΖΑΨΑΣ

zapsas-koino-twn-hepeirwtwn-logoΠαιδεία, υγεία, υποδομές, πολιτισμός, αθλητισμός, αγροτική παραγωγή και μεταποίηση, απορρίμματα, ορυκτός πλούτος ήταν σε τίτλους τα κεφάλαια στα οποία ξεδίπλωσε τους προγραμματικούς του στόχους ο Γιώργος Ζάψας.

Επικεφαλής πλέον... της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών: Αλληλεγγύη – Δημιουργία – Προοπτική». Αυτό θα είναι το όνομα της παράταξης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Ηπείρου και αν κάτι αναμένονταν να ακουστεί κατά την βραδινή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Du Lac ήταν το όνομα μιας ακόμα παράταξης που φιλοδοξεί να περάσει στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, τον ερχόμενο Μάιο.

Περισσότερα...

«Κοινό των Ηπειρωτών», η παράταξη Ζάψα

 • PDF

koino hpeirwtwn zapsasΚοινό των Ηπειρωτών είναι το όνομα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Ηπείρου στην οποία ηγείται ο Γιώργος Ζάψας.

Περισσότερα...

Θετική, υπό προϋποθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

ΓΙΑ ΤΟ Π.Δ. ΤΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ

karabaki limnhΤον τίτλο "Προεδρικό Διάταγμα... Μάτσικα" θα μπορούσε να κατοχυρώσει το υπό διαβούλευση σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη Λίμνη Παμβώτιδα, με τίτλο μελέτης «Χαρακτηρισμός της υδάτινης, χερσαίας και ευρύτερης περιοχής της λίμνης Παμβώτιδας, ως «Περιφερειακό Πάρκο» και καθορισμός χρήσεων γης, όρων και περιορισμών δόμησης».

Περισσότερα...