Wed10162019

Last update01:59:50 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Νέα Δ.Σ. σε ΔΕΥΑΙ, Πνευματικό, ΟΚΠΑΠΑ και ΔΗΠΕΘΕ

 • PDF

dhmotiko eklogh dsΤα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων, του ΟΚΠΑΠΑ, του Πνευματικού Κέντρου και του ΔΗΠΕΘΙ όρισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που συνεχίστηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Περισσότερα...

Τα σκουπίδια δεν πάνε σε ιδιώτη

 • PDF

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

skoupidia-2Σε μια δεύτερη πολιτική ήττα μέσα σε λίγες μέρες υποχρεώθηκε η Δημοτική Αρχή καθώς μετά τη διακοπή της συνεδρίασης το βράδυ της Τρίτης, υπό το βάρος των αντιδράσεων των εργαζομένων λόγω της απεργίας που είχε προκηρυχτεί για την ίδια μέρα είδε την πρότασή της για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας να μην περνάει από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο άλλωστε δεν έχει την πλειοψηφία.

Περισσότερα...

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε...

 • PDF

dhmotiko 2019 skoupidiaΑπό εκεί που σταμάτησε η συνεδρίαση της Τρίτης ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών. Με ένταση δηλαδή μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των εκπροσωπών των εργαζομένων.

Περισσότερα...

Ο Σ.Βλέτσας απαντά στο Ριζόπουλο

 • PDF

Sakis-VletsasΜε αφορμή την ανακοίνωση του Σπυρου Ριζόπουλου για την έγκριση του καταστατικού της παράταξης «Ορίζοντες της Ηπείρου» από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων αλλά και τη μη συμμετοχή του Σάκη Βλέτσα σε αυτή ο περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε Ιωαννίνων απαντά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2019 16:40

Περισσότερα...

Επιστολή αποχώρησης από τον Β.Παλατζίδη

 • PDF

palatzidhs-baggelhsΑποχαιρετιστήρια επιστολή έστειλε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Βαγγέλης Παλατζίδης με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του.

Αναλυτικά:

Περισσότερα...

Συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών είχε ο Μ.Ελισάφ

 • PDF

SYNANTHSH-ASTYNOMIKOI-elisafΜε την διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Η συνάντηση πέρα από εθιμοτυπική έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται τόσο με την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης όσο και με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Περισσότερα...

Οι Ορίζοντες Ηπείρου πρώτη αυτοδιοικητική παράταξη με καταστατικό στην Ελλάδα

 • PDF

orizontes-logoΟλοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η διαδικασία έγκρισης του καταστατικού των Οριζόντων Ηπείρου που αποτελούν πλέον την πρώτη αυτοδιοικητική παράταξη σε όλη την Ελλάδα που κατοχυρώνει και επισήμως χαρακτηριστικά πλήρους δημοκρατικής λειτουργίας, με δηλωμένους σκοπούς και στόχο την εκλογή οργάνων.

Με βάση το καταστατικό από την 1η Οκτωβρίου του 2019 θα αρχίσει η εγγραφή μελών και οι διαδικασίες που προβλέπονται έτσι ώστε τον Ιούνιο του 2020 να διεξαχθεί το πρώτο συνέδριό μας για την εκλογή των οργάνων διοίκησης.

Περισσότερα...

Στις Περιφέρειες εκχωρούνται τα μεγάλα αρδευτικά έργα

 • PDF

perifereia-hpeirou-3Σε συμφωνία προκειμένου να προχωρήσουν με γρήγορες διαδικασίες και με εκχώρηση στις Περιφέρειες της υλοποίησης των αρδευτικών έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, προϋπολογισμού άνω των 3,3 εκατ. ευρώ, κατέληξαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ΕΝ.Π.Ε.

Περισσότερα...

Ιόνια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αμφιλοχία

 • PDF

ionia odos 17.09.13Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμφιλοχίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από την χθες και για διάστημα ενός μήνας, στο 108ο χλμ. η κυκλοφορίας θα διεξάγεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.

Περισσότερα...

Κάλυψη των κενών στα σχολεία ζητά η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

 • PDF

sxoleio-taxh-2Για κενά και ελλείψεις στα σχολεία γίνεται αναφορά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, ζητώντας παράλληλα την άμεση κάλυψη από το υπουργείο Παιδείας.

Τα κενά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, ανέρχονται σε 50 στα σχολεία των Ιωαννίνων, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει πως οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι αποτελούν το 1/5 του συνολικού εκπαιδευτικού δυναμικού επισημαίνοντας την ανάγκη για μόνιμους διορισμούς.

Περισσότερα...

Η Στ. Μπραΐμη Μπότση «αντ' αυτού» του Περιφερειάρχη

 • PDF

mpraimi mpotsi stauroulaΜε απόφασή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, όρισε την κα. Μπραΐμη-Μπότση Σταυρούλα, Αντιπεριφερειάρχη αρμόδια για θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως αυτή αναπληρώνει τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας αυτού από τα καθήκοντά του.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα