Sun02172019

Last update10:22:18 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

«Μεγαλώνει» ο τουριστικός λιμένας Πρέβεζας

 • PDF

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος ενέκρινε κατά πλειοψηφία την ΜΠΕ

limani prevezaΤη θετική της γνωμοδότηση που όμως έτσι κι αλλιώς δεν χρειαζόταν να δώσει αφού είχε παρέλθει η ημερομηνία μέσα στην οποία θα έπρεπε να το κάνει έδωσε χθες κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας» το οποίο αφορά στην παραχώρηση της μαρίνας Πρέβεζας σε ιδιώτη προκειμένου να την αξιοποιήσει.

Περισσότερα...

Τρεις θέσεις για τον ΣΜΑ Ιωαννίνων

 • PDF

Πρόταση του Δημ. Συμβουλίου

ergostasio anakykloshsΣτην υποβολή πρότασης για την χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρτωσης, η οποία περιλαμβάνει τρεις θέσεις, προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Ιούλιος 2013 21:26

Περισσότερα...

Στο ΕΣΠΑ όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου

 • PDF

Δωρεάν φιλοξενία για παιδιά 701 οικογενειών

paidikos-stathmos-imeraΓια τη νέα σχολική χρονιά ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κατάφερε να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου και παράλληλα δόθηκε έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ 575 νηπίων και 126 βρεφών, 93 παιδιά περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση στην σκιά της απώλειας του Ν. Μάντη

 • PDF

Βαρύ το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

dhmarxeioΜε το κλίμα να είναι βαρύ λόγο της απουσίας του Νίκου Μάντη, την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τον χαμό του πρώην αντιδημάρχου δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει το θέμα της υπεξαίρεσης από ταμεία του δήμου η οποία ευτυχώς δεν κατέληξε σε μία συζήτηση με αρκετά υψηλούς τόνους, άσχετα αν τόσο η μείζονα αντιπολίτευση μέσω του Αχιλλέα Σίντου καθώς ο Ν. Γκόντας απουσίαζε όσο και ο Στέφανος Σκοπούλης συνδύασαν εκ νέου το διπλό φονικό στο Πέραμα με την υπόθεση της υπεξαίρεσης και φυσικά την αυτοκτονία του Νίκου Μάντη.

Περισσότερα...

Κλείνει το ΚΕΝ Άρτας όχι όμως τα στρατόπεδα σε Κόνιτσα και Φιλιάτες

 • PDF

Απάντηση του υπ. Άμυνας στην Ολ. Γεροβασίλη

gerobasilhΑπάντηση με την οποία κάνει γνωστό ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Άρτας θα κλείσει αλλά για τα άλλα δύο στρατόπεδα σε Κόνιτσα και Φιλιάτες δεν υπάρχει τέτοια απόφαση δίνει ο Υφυπουργός Άμυνας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει στην βουλή η ίδια.

Περισσότερα...

Τα Γιάννινα τρέχουν με υψηλές ταχύτητες

 • PDF

Πρώτα στην αξιοποίηση και επέκταση δημόσιων δικτύων

internetΤα Γιάννινα είναι η πόλη με το μεγαλύτερο βαθμό λειτουργικής αξιοποίησης και επέκτασης δημόσιων δικτυακών υποδομών οι οποίες αναπτύχθηκαν στο 3ο ΚΠΣ.

Περισσότερα...

Ο δήμος ζητά επίσπευση της δικαστικής έρευνας για το έλλειμμα

 • PDF

Συνάντηση δικηγόρων του με τον εισαγγελικό λειτουργό

dhmarxeioΤο αίτημα για άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με το μεγάλο έλλειμμα στο ταμείο του δήμου Ιωαννιτών επανέλαβε χθες ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ανακοινώνοντας ότι την ερχόμενη Δευτέρα οι δικηγόροι του δήμου θα συναντηθούν με τον εισαγγελικό λειτουργό που χειρίζεται το θέμα, προκειμένου να ζητήσουν τη επίσπευση της δικαστικής έρευνας.

Περισσότερα...

Καλή αρχή για το Πάρκο Πυρσινέλλα

 • PDF

Επτά προτάσεις στο δήμο, ακολουθεί η διακήρυξη για μίσθωση

gianniotiko saloniΜεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες του εγχειρήματος και την οικονομική κρίση που δεν ευνοεί τις επενδυτικές πρωτοβουλίες με ίδια κεφάλαια, κρίνεται το αρχικό ενδιαφέρον για την μίσθωση και αξιοποίηση όχι απλά της επιχείρησης «Γιαννιώτικο Σαλόνι», αλλά συνολικά του Πάρκου Πυρσινέλλα.

Περισσότερα...

Υπάλληλος του υπουργείου Ανάπτυξης ...πουλούσε μελέτες σε ΔΕΥΑ

 • PDF

Ερευνάται αν επηρέαζε και τη χρηματοδότησή τους

deyaiΣτην εξιχνίαση κυκλώματος που «προμήθευε» 50 Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης της χώρας με μελέτες για έργα τηλεχειρισμού των συστημάτων ύδρευσης, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από κοινοτικούς πόρους και δη το ΕΣΠΑ, την τελευταία δεκαετία, βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές αξιοποιώντας πόρισμα που διαβίβασε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Από την Ήπειρο πειθαρχικές ευθύνες αναζητούνται για τις ΔΕΥΑ Άρτας και Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα...

Επιβάλλεται η άμεση διαλεύκανση

 • PDF

Για το έλλειμμα στο δήμο μετά την αυτοκτονία του Ν. Μάντη

dhmarxeioΥποχρέωση και καθήκον όλων των αρμοδίων αρχών και υπηρεσιών, είναι άμεση και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης με το ταμιακό έλλειμμα στο δήμο Ιωαννιτών, μετά το απονενοημένο διάβημα του 55χρονου πρώην αντιδημάρχου οικονομικών Νίκου Μάντη. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, υποσχόμενη στην οικογένειά του να μην επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει τη μνήμη του. Υπέρ της ταχείας αποκάλυψης των αιτιών που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, τάσσεται η μείζονα μειοψηφία, να αλλά και άλλες παρατάξεις.

Περισσότερα...

Παραίτηση με αιχμές από το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος

 • PDF

Για «κατάντια» της Διοίκησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του

karabaki limnhΤην παραίτησή του υπέβαλε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως τονίζει και με ανακοίνωσή του για την καθόλου καλή συνεργασία που υπήρχε με την Διοίκηση, είτε αυτή λέγεται Αποκεντρωμένη, είτε Περιφέρεια, είτε Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...