Fri01182019

Last update11:32:31 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Στην «Πίτα του Ηπειρώτη» Β. Γαρδίκος και Σπ. Πάικας

 • PDF

gardikosΟ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αυτοδιοικητική Ενότητα» και υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος με τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Γραμματείας της παράταξης Σπύρο Πάικα εκπροσώπησαν την παράταξη στην «πίτα του Ηπειρώτη 2014» εκδήλωση που διοργανώνει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16-2-2014 στο Σ.Ε.Φ.

Περισσότερα...

Κερδίζουν με την «Ενότητα»

 • PDF

Φ. Φίλιος και Θ. Μπέγκας μπροστά από τον Ν. Γκόντα σε μια ενδεχόμενη «μονομαχία»

dhmarxeioΑυτό που οι περισσότεροι θεωρούσαν ως το πιο πιθανό σενάριο ήρθε να επιβεβαιώσει η δημοσκόπηση για την «Ενότητα Πολιτών». Ότι δηλαδή δεν έχει σημασία αν ο Φίλιππας Φίλιος ή ο Θωμάς Μπέγκας θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της παράταξης, αφού εφόσον αυτή κατέλθει ενωμένη στις εκλογές μπορεί να τις κερδίσει.

Περισσότερα...

ΠΛΙΑΚΟΣ: Είμαι υποψήφιος γιατί είμαι τοπικιστής

 • PDF

Ο δήμος Ζίτσας έχει τις υποδομές για να κάνει κάτι παραπάνω

pliakosΗ εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια της θητείας του ως νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος, αλλά κυρίως ο τοπικισμός, η αγάπη για τον τόπο του τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Ζίτσας.

Περισσότερα...

Ανυφαντής: Δρόμο τους νέους ανθρώπους

 • PDF

«Φτάνει πια» με αυτούς που θεωρούν τσιφλίκι τους την πόλη

Η υποψηφιότητα του Παντελή Κολόκα, οι ιδέες του, οι προτάσεις του αλλά και η δική του όρεξη για προσφορά στην πόλη που γεννήθηκε ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να ασχοληθεί ξανά με τα αυτοδιοικητικά. Ο λόγος για τον Γιώργο Ανυφαντή.

Περισσότερα...

Η Ήπειρος έχει ανάγκη από συνεργασίες και θέσεις

 • PDF

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ: Η κυρία Γεροβασίλη πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να εργαστεί για την Ήπειρο ή για το κόμμα της

argyrhsΕρ.: Εσείς έγκαιρα με δήλωση σας είπατε εγώ δεν μετέχω ανοίγοντας το δρόμο θα έλεγα σε όσους ενδιαφέρονται μέσα από την παράταξη ή εκτός αυτής, να δηλώσουν συμμετοχή, να δηλώσουν ενδιαφέρον. Σήμερα έγιναν κάποιες συζητήσεις για την διεύρυνση, οι οποίες δεν προχώρησαν. Η παράταξή σας με ποιους συζήτησε και τι κλίμα συνάντησε;

Περισσότερα...

Τι δείχνει η δημοσκόπηση για την Ενότητα Πολιτών

 • PDF

kalpiΠριν από λίγη ώρα παραδόθηκε στη γραμματεία της «Ενότητας Πολιτών» η δημοσκόπηση που διεξήγαγε η ALCO για λογαριασμό της πρώτης. Απ' αυτή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Φίλιππας Φίλιος και Θωμάς Μπέγκας βρίσκονται πολύ κοντά στο ερώτημα που τέθηκε για το ποιόν επιθυμεί ο κόσμος να είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 21:42

Περισσότερα...

Με Λάζαρο Νάτση ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Ιωαννιτών

 • PDF

syrizaΠραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 του Φλεβάρη συνέλευση των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Ιωαννιτών. Στη πλούσια συζήτηση που ακολούθησε αναδείχτηκαν οι καταστροφικές συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών, έτσι όπως εκφράστηκαν στην Τ.Α., με τον ουσιαστικό στραγγαλισμό της, την μείωση των πόρων της με ταυτόχρονη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της και την αντιδημοκρατική δομή και λειτουργία του Καλλικράτη. Τονίσθηκε, ότι η μάχη της αυτοδιοίκησης, πέρα από τις ιδιαιτερότητές της, έχει ενιαία πολιτικά χαρακτηριστικά με τον αγώνα για την συνολική ανατροπή των πολιτικών της λιτότητας και της κοινωνικής καταστροφής.

Περισσότερα...

«Δεν συμβιβάζομαι και δεν σιωπώ»

 • PDF

Η απάντηση του Π. Μίχα στην διαγραφή του από την «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις»

mixas-ptinotrofikosΣε γραπτή δήλωση με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος θεωρεί ότι διαγράφτηκε α από την παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» εξέδωσε ο Παύλος Μίχας.

Περισσότερα...

Επιμένει ψηλά η ανεργία σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία

 • PDF

Στο 28,8% διαμορφώθηκε το Νοέμβριο του 2013

oaedΣτο 28,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας σε Ήπειρο και δυτική Μακεδονία τον Νοέμβριου του 2013 σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Περισσότερα...

Γύρισε πίσω ο προϋπολογισμός του Δήμου Μετσόβου

 • PDF

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

metsovoΑπορρίφτηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο προϋπολογισμός του Δήμου Μετσόβου οποίος παρότι ψηφίστηκε καθυστερημένα στα τέλη Ιανουαρίου δεν συντάχτηκε σωστά και γι' αυτό επιστρέφεται στον Δήμο για να διορθωθεί και να ψηφιστεί εκ νέου.

Περισσότερα...

Θετικό το ισοζύγιο δράσης το 2013 για την Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Αρχή

kaxrimanisΟ απολογισμός πεπραγμένων της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2013, παρουσιάστηκε και συζητήθηκε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Περισσότερα...