Fri06052020

Last update10:56:48 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Έργα βελτίωσης των οδικών και των αγροτικών υποδομών

 • PDF

ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ekptoseis-ergaΑποκαταστάσεις ζημιών στο οδικό δίκτυο, έργα βελτίωσης των αγροτικών υποδομών και της καθημερινότητας των αγροτών, κ.ά. περιλαμβάνονται στις αποφάσεις που έλαβε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Επισήμως αμελητέες οι ποσότητες εισαγόμενου γάλακτος στην Ήπειρο

 • PDF

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΟΓΑΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ Ν.Α

Gala hpeirosΤα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ δείχνουν πως όντως, το πρόβλημα της διακίνησης αιγοπρόβειου γάλακτος από κοινοτικές χώρες – ή απλά της εισαγωγής – προς την Ήπειρο, είναι μικρό. Πολύ μικρό...

Περισσότερα...

Έτσι θα λειτουργεί το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων στους Αυτοκινητόδρομους

 • PDF

hlektronika diodiaΕξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες αρχίζουν και βγαίνουν σε σχέση με την εγκατάσταση του συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων που θα χρεώνει αναλογικά (ανά χιλιόμετρο) τους οδηγούς και θα καταργήσει τους σημερινούς σταθμούς διοδίων.

Περισσότερα...

Ολοκληρωμένο δίκτυο μονοπατιών στα Τζουμέρκα

 • PDF

ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

tzoumerka vounaΝέες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος των Τζουμέρκων και τη βελτίωση της αναπτυξιακής υποδομής στην περιοχή αναλαμβάνει η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Συναφών Επαγγελμάτων Τζουμέρκων.

Περισσότερα...

Στον Αρχιεπίσκοπο οι Περιφερειάρχες!

 • PDF

arxiepiskopos-periferairxesΕπίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες όλης της χώρας παρέθεσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Περισσότερα...

Θετική η απόφαση της Αποκεντρωμένης για το βιοαέριο

 • PDF

apokentrwmenhΓια απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας που δικαιώνει τις εταιρείες οι οποίες σχεδιάζουν να κατασκευάσουν πέντε μονάδες παραγωγής ενέργειας από βιοαέριο στη Βιομηχανική Περιοχή, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Φορέων για το Περιβάλλον του Δήμου Ζίτσας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 11:05

Περισσότερα...

Ενημέρωση με.. διακοπές για τους υδρογονάνθρακες

 • PDF

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑΡΑ

ereunes-petrelaioΜε μεγάλη συμμετοχή απλού κόσμου που αγωνιά για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην περιοχή μας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, η πρώτη από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα «Η ανάπτυξη των υδρογονανθράκων στην Ήπειρο», στο Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 10:47

Περισσότερα...

Ανυπαρξία συναλλαγών στα Γιάννενα

 • PDF

Σε... αναζήτηση των νέων αντικειμενικών αξιών!

antikeimenikes-ioanninaΔυσεπίλυτος γρίφος παραμένει για το ΥΠΟΙΚ η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών στις εμπορικές αξίες των ακινήτων.

Περισσότερα...

Πρόταση για κέντρο αποτέφρωσης στα Γιάννενα

 • PDF

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

apotefrwshΗ πολιτεία ήρε τα πολλά νομοθετικά κωλύματα που περιέπλεκαν το θέμα της αποτέφρωσης των νεκρών στη χώρα μας, αν και νομοθετημένο από το 2005! Τα προοδευτικά μυαλά στην περιοχή μας υπάρχουν και συνεπικουρούνται σε διάφορα θέματα, από ένα Μητροπολίτη με ανοιχτούς ορίζοντες. Η πολιτική βούληση απομένει για να γίνει πράξη το πρώτο «Κέντρο Αποτέφρωσης Οστών Νεκρών (Κ.Α.Ο.Ν.)» στα Γιάννενα...

Περισσότερα...

Αναδιοργάνωση για λιγότερη γραφειοκρατία στην Αυτοδιοίκηση

 • PDF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΥΠΕΣ – ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ

grafeiokratiaΥπεγράφη από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστό, Προγραμματική Συμφωνία για τη Δράση «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' Βαθμού – Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας των ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού – Πιλοτική λειτουργία». Στην υπογραφή παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Περισσότερα...

Βανδαλίστηκε, ξανά, η πρόσοψη της Τράπεζας της Ελλάδος

 • PDF

bandalismos trapezaΓια μία ακόμη φορά, το γλυπτό του Πάρι Πρέκα στην πρόσοψη του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας βανδαλίστηκε.

Περισσότερα...