Mon09242018

Last update09:03:40 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Επικαιροτητα

Επιχείρηση «διεύρυνση» σε εξέλιξη

 • PDF

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

symmaxia-hpeirwtwn

Συνεδρίασε την Δευτέρα το βράδυ, σε ευρεία σύνθεση, η ολομέλεια της περιφερειακής παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών», με θέμα τον προγραμματισμό δράσης ενόψει των εκλογών.

Περισσότερα...

Προτάσεις και εγκρίσεις για νέα έργα στο Ζαγόρι

 • PDF

dhmarxeio zagoriouΈργα που θα προταθούν για ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» και στο LEADER ενέκρινε στην συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζαγορίου. Επίσης, έγινε και απολογισμός των πολλών και ποιοτικών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στο Ζαγόρι, καθώς και ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο.

Περισσότερα...

ΝΔ και τοπικές εκλογές: Με πιθανότητες και διαψεύσεις

 • PDF

kalpi«Το πρώτο μου μέλημα είναι σήμερα οι εθνικές εκλογές. Εξάλλου, έχω πει πολλές φορές ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους και όχι να επιβάλλουν τα κόμματα τους εκλεκτούς τους» ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στα «ΝΕΑ», σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό που διέγνωσαν μόνο, ορισμένοι, ήταν η διαφωνία του στην λογική των χρισμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εγώ θα παρατηρούσα και τη... χαλαρότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπροστά στις επικείμενες διπλές κάλπες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είναι μαζί με τις ευρωεκλογές, οι μόνες προσδιορισμένες χρονικά.

Περισσότερα...

Νέα έργα 2 εκ. ευρώ στα Γιάννενα

 • PDF

Τρία νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 2 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με τους αναδόχους που αναδείχτηκαν μετά τους σχετικούς διαγωνισμούς.

erga-katw-neoxwropouloΠρόκειται για την «Ανακατασκευή και βελτίωση οδοστρώματος δημοτικών οδών» συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ, «Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών ΔΕ Ανατολής» προϋπολογισμού 610.000 ευρώ και η «Ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου Δροσοχωρίου» προϋπολογισμού 154.000 ευρώ.

Περισσότερα...

ΕΑΥΝΙ: Μεταθέσεις κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας

 • PDF

astynomiko megaro ioanninaΤον τρόπο διενέργειας των φετινών μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Την ενεργειακή αναβάθμιση 15 δημοσίων κτηρίων και εγκαταστάσεων προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου

 • PDF

perifereiahpeirounea2Την ενεργειακή αναβάθμιση δεκαπέντε δημοσίων κτηρίων και εγκαταστάσεων προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού μηχανισμού ELENA.

Περισσότερα...

Με συμμάχους στη μάχη του Δακτυλίου

 • PDF

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

bogianou-meletiΔύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις υπέρ του Δήμου Ιωαννιτών έκαναν χθες Περιφερειάρχης Ηπείρου και ΤΕΕ/ΤΗ σχετικά με την υπόθεση του μεγάλου δακτυλίου της πόλης.

Περισσότερα...

Στον «ΦιλόΔημο» η «Ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Μολοσσών»

 • PDF

ydreysh solhnaΈνα σημαντικό έργο υποδομής που θα επιλύσει σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα στην ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι» με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Περισσότερα...

Ξεκινά το μεγάλο έργο της ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου

 • PDF

panepisthmiouΣτην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου της ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Βασίλη Τσαμπαλά και του προέδρου της Τ.Κ. Νεοχωροπούλου, Αρσένη Κάτσενου.

Περισσότερα...

Ανάδοχοι έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

 • PDF

perifereiahpeirounea2Δύο σημαντικά οδικά έργα για την Π.Ε. Θεσπρωτίας, καθώς και την ανακατασκευή τμήματος της επ. οδού προς Λάιστα, αφορούν οι κυριότερες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε τη Δευτέρα με την προεδρία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Περισσότερα...

8 προτάσεις πολιτών – φορέων γίνονται έργα

 • PDF

exypnh polhΤη δυνατότητα να δουν τις προτάσεις του να γίνονται έργα έχουν 8 συνολικά φορείς ή δημότες που συμμετείχαν στον συμμετοχικό διαγωνισμό που για πρώτη φορά εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...