Sun04212019

Last update05:13:57 AM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

Capture

ΗΠΕΙΡΟΣ

«Ναι» στον ποδηλατόδρομο «όχι» στο σπάσιμο του αναχώματος

 • PDF

Από την επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας

perifereiahpeirounea2Πράσινο φως για την δημιουργία πεζόδρομου – ποδηλατοδρόμου περιμετρικά της Λίμνης Παμβώτιδας άναψε η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου εγκρίνοντας την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το συγκεκριμένο έργο, χωρίς ωστόσο σε αυτό να περιλαμβάνεται η κατασκευή των τριών γεφυρών επί του αναχώματος (τμήση αναχώματος), όπως αυτό προβλέπεται από την μελέτη, για τις οποίες απαιτούνται ειδικότερες μελέτες και δη υδραυλικές.

Περισσότερα...

Εγκαίνια στον παιδικό σταθμό Βοτανικού

 • PDF

Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι παρεμβάσεις του ΟΚΠΑΠΑ

egkainia votanikosΈνα πραγματικό στολίδι αποτελεί ο παιδικός σταθμός του Βοτανικού, ο οποίος εγκαινιάστηκε σήμερα.

Περισσότερα...

Στο ΕΣΠΑ επιτέλους η Όαση

 • PDF

Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον Δήμο Ιωαννιτών

oash kosmosΜε έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη εκφράζεται η, υπό προϋποθέσεις, σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου 'ΟΑΣΗΣ'», προϋπολογισμού 938.400 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

«κόβει» το νερό στους κακοπληρωτές

 • PDF

1, 8 εκ ευρώ τα χρέη από την Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Πρέβεζας

neroΚοντά στο 1.800.000 φτάνουν οι οφειλές για το νερό δημοτών στο Δήμο Πρέβεζας και μπορεί κάποιος εύκολα να πει ότι φταίει η οικονομική κρίση και σίγουρα μέχρι ενός σημείου θα είχε δίκιο.

Περισσότερα...

Απολύθηκαν με δικαστική απόφαση 7 εργαζόμενοι στο «Χατζηκώστα»

 • PDF

Δούλευαν μέσω των προγραμμάτων stage

xatzhkostaΑνακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν την απόλυση 7 εργαζομένων του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» που δούλευαν σε αυτό μέσω των προγραμμάτων stage, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Δημοτικό και με την... βούλα το πρώην Άσυλο ανιάτων

 • PDF

Σειρά παίρνει τώρα και η Παιδόπολη για την οποία ο Β. Κεγκέρογλου προανήγγειλε σύντομα ανακοινώσεις

filios kegkeroglou ypografesΣτο Δήμο Ιωαννιτών και στους Γιαννιώτες ανήκει από σήμερα ένας χώρος ζωτικής σημασίας. Πρόκειται για τις παλιές εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων, οι οποίες περνούν στην πόλη, μετά από τη μακρά συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης.

Περισσότερα...

Στα σχολεία της πόλης πενήντα κάδοι κομποστοποίησης

 • PDF

Εξαντλήθηκαν οι υπόλοιποι μέσα σε δύο μέρες

kados kompostopoihshsΜέσα σε δύο ημέρες εξαντλήθηκαν οι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης, οι οποίοι διατίθενται από το Δήμο σε νοικοκυριά, προκειμένου να μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα.

Περισσότερα...

Η κατάσταση στον αγροτικό τομέα της Περιφέρειας Ηπείρου

 • PDF

Σύσκεψη στην Πρέβεζα των συντονιστών agrotesΑγροτικών τμημάτων ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάσταση στον αγροτικό τομέα της Περιφέρειας Ηπείρου συνολικά και οι δυνατότητες παρέμβασης ήταν το θέμα που απασχόλησε τη σύσκεψη των συντονιστών των αγροτικών τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Περισσότερα...

Παραίτηση Φ. Φίλιου ζητά η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

 • PDF

Χαρακτηρίζει επικοινωνιακό τον οικονομικό έλεγχο σε βάθος τριετίας. Λιτή αλλά περιεκτική η απάντηση του Δήμου που επιμένει στους ελέγχους για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση υπεξαίρεσης

dhmarxeioΤην παραίτηση του Φ. Φίλιου ωσότου η δικαιοσύνη αποφανθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Ιωαννιτών ζητά με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία με αφορμή την απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο για έλεγχο των οικονομικών του Δήμου σε βάθος τριετίας, την οποία και χαρακτηρίζει επικοινωνιακή.

Περισσότερα...

Βήματα μπροστά για τη διαχείριση απορριμμάτων

 • PDF

Από τον Δήμο Ιωαννιτών

kados kompostopoihshsΈνα ακόμη βήμα για την ολοκληρωμένη και σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων κάνει ο Δήμος Ιωαννιτών. Μετά την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος της ανακύκλωσης που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να συμπληρωθεί και να επεκταθεί σε όλο το νέο δήμο με καινούργιους κάδους αλλά και οχήματα, έρχεται και το πρόγραμμα εθελοντικής οικιακής κομποστοποίησης σε νοικοκυριά και σε σχολεία το οποίο είχε ανακοινωθεί κι από σήμερα περνά στη φάση της υλοποίησης.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στη γέφυρας της Δέσπως

 • PDF

Δίνεται λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα

gefyra despos 04.06.13Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση της μεγάλης κατολίσθησης στην Γέφυρα της Δέσπως, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο ταλανίζει την παραλιακή οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια.

Περισσότερα...