Fri11222019

Last update01:40:56 PM GMT

Font Size

Profile

Cpanel

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο εργοστάσιο απορριμμάτων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

 • PDF

elisaf-pixas-arletos-asa-e1572869439375Το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος και Βαγγέλης Πήχας.

Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν διεξοδικά για όλα τα στάδια λειτουργίας ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για τα βιοαπόβλητα.

Περισσότερα...

Σάκος με όπλα στην Ντραμπάτοβα Ιωαννίνων

 • PDF

opla-ntrampantovaΑπό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε σε παρόχθια περιοχή στην Ντραμπάτοβα Αμφιθέας Ιωαννίνων, ταξιδιωτικός σάκος με οπλισμό και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος ήταν κρυμμένος, ανάμεσα σε καλαμιές, στην ανωτέρω περιοχή και ο οποίος περιείχε τα παρακάτω:

Περισσότερα...

Στο Στρατόπεδο Παπακώστα το διοικητήριο

 • PDF

ΑΡΤΑ

kaxrimanis kataraktisΈνα χρόνιο πρόβλημα το οποίο αφορά στη στέγαση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας οδηγείται στη λύση του.

Από τον Καταρράκτη, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ανακοίνωσε την συμφωνία που επήλθε με το Υπουργείο Άμυνας για την παραχώρηση δέκα στρεμμάτων του στρατοπέδου Παπακώστα προκειμένου να γίνει η ανέγερση του Διοικητηρίου.

Περισσότερα...

Προχωρούν ασφαλτοστρώσεις δρόμων για κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε Γαβριά και Κωστακιούς Άρτας

 • PDF

asfaltostrwshΈνα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για τον πρωτογενή τομέα της Άρτας έγινε σήμερα το μεσημέρι, καθώς υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και του αναδόχου Φούκα Δημητρίου η σύμβαση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων από την Τοπική Κοινότητα Γαβριάς σε Δημοτική Κοινότητα Κωστακιών». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 600.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), στο οποίο είχε υποβάλλει τη σχετική πρόταση ο Δήμος Αρταίων.

Περισσότερα...

Πολυδύναμο και επίσημα στο Χατζηκώστα

 • PDF

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

polydynamo2Χωρίς την παρουσία στελέχους του Υπουργείου Υγείας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Κρίσεων Χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοόλ, σε μια λιτή τελετή που δεν είχε το πανηγυρικό χαρακτήρα που ίσως θα ταίριαζε σε ένα τόσο σημαντικό έργο, το οποίο χρειάστηκε να περάσουν δέκα ολόκληρα χρόνια προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί, από τη στιγμή της θεμελίωσής του.

Περισσότερα...

Νέα βλάβη της ΔΕΥΑΙ

 • PDF

ΣΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

diakoph-nerouΝέα βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΙ σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στην οδό Σπύρου Λάμπρου.

Περισσότερα...

Συναντήσεις πολιτών και αντιδημάρχων κάθε Τετάρτη

 • PDF

ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

antidhmarxoi-artas-2019Ο Δήμος Αρταίων, θέλοντας να είναι δίπλα στον πολίτη, να συζητά και να επιλύει άμεσα όλα τα θέματα της καθημερινότητας, καθιερώνει κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, από τις 12:00 έως και τις 14:00, επίσκεψη των Τοπικών Αντιδημάρχων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων της αρμοδιότητας τους, προκειμένου να βρίσκονται στην διάθεση των Προέδρων, των Τοπικών Συμβούλων των φορέων αλλά και των κατοίκων.

Περισσότερα...

Πιλοτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις αρχές του νέου έτους

 • PDF

walks-dodonis-1190x781Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων με τη νέα της σύνθεση υπό την προεδρία του Αντιδήμαρχου Έργων Γιώργου Αρλέτου.

Η Επιτροπή έθεσε τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα και όλα τα μέλη της τόνισαν την ανάγκη της συνεργασίας ώστε να εμπεδωθεί μία διαφορετική κουλτούρα, ειδικά στο κέντρο της πόλης όπου καταγράφεται και το εντονότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Περισσότερα...

Άριστης ποιότητας το νερό στην Άρτα

 • PDF

neroΣτο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών ο Δήμος Αρταίων γνωστοποιεί ότι το νερό που φτάνει στους καταναλωτές είναι άριστης ποιότητας σε όλες τις δημοτικές ενότητες και συγκεκριμένα Άρτας, Βλαχέρνας, Ξηροβουνίου, Φιλοθέης και Αμβρακικού.

Περισσότερα...

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Ιωαννιτών στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ

 • PDF

Τους εκπροσώπους του Δήμου Ιωαννιτών στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου, από την οποία θα εκλεγεί η νέα διοίκηση, ανέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων κατά την συνεδρίαση της Τρίτης.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η δράση προληπτικής ιατρικής του κινητού πολυϊατρείου του Χαμόγελου του Παιδιού «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

 • PDF

ippokraths-arta-xamogeloΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, ακόμη ένα ταξίδι του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης» του «Χαμόγελου του Παιδιού στην πόλη της Άρτας.

Για άλλη μία φορά η δράση της προληπτική ιατρικής του Οργανισμού πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αρταίων και με την πολύτιμη βοήθεια του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας, κινητοποιώντας και ενώνοντας Υγειονομικούς Φορείς και Τοπική Αυτοδιοίκηση προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν.

Περισσότερα...

Σχετικά άρθρα